Bus Stop Bakery op Tilburg Hap Stap Festival 2011

Kijk voor alle informatie over het Tilburg Hap Stap Festival op www.hapstap.nl

Bus Stop Bakery is een 'student company' in het kader van Jong Ondernemen. Ontstaan vanuit een samenwerking tussen acht studenten van Fontys Academy for Creative Industries en gast docent Rudolph van Veen (Meesterkok & Meesterpatissier).

Bus Stop Bakery is een roze bus die als een rijdende bakkerij gevuld met unieke Cupcakes en Clubcakes door Nederland tourt. De bus zal via een route langs bestaande bus haltes naar een dagbestemming rijden waar een eigen halte neergezet zal worden.  Naast deze zelf gecreëerde evenementen zal de Bus Stop Bakery zijn opwacht maken op diverse festivals.

Zowel bij de bushaltes op de route als bij de festivals zal er naast de Cup- en Clubcakes, koffie en een non alcoholische theepunch verkocht worden . Van de opbrengst wordt 10% afgedragen aan 3 Nederlandse goede doelen waaraan de Bus Stop Bakery zich verbonden heeft: Pink Ribbon, Bart de Graaff Foundation en Villa Pardoes.

Maar de Bus Stop Bakery is meer dan een rijdende bakkerij. Vanuit een samenwerking met de Rockacademie Tilburg reizen talentvolle muzikanten mee. Zij zullen kleine concerten geven tijdens de verschillende busstops onder de naam: 'Bus Stop Pop'

Op de website kunt u meer informatie vinden en leuke foto's van de crew