EET met je hart op Hap Stap

Eten staat voor gezelligheid, samen eten verbindt. Op Hap Stap zien we graag jong en oud komen om lekker te genieten. De organisatie is daarom trots om dit jaar op zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur een “Rondje Hap Stap” te organiseren in samenwerking met EET met je hart.

Een samenwerking tussen EET met je hart en Tilburg Hap Stap is een logische. EET met je hart organiseert samen met restaurants, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen in hun eigen gemeente. “Na het succes op Tilburg Culinair met een high tea voor 50 ouderen, wisten we dat we ook iets tijdens Hap Stap wilden doen”, aldus H. Schneiders van EET met je hart.

Over EET met je hart

EET met je hart haalt ouderen, die door sociale armoede of fysieke kwetsbaarheid eenzaam zijn, uit hun sociaal isolement. Tijdens het Rondje Hap Stap zal een groep kwetsbare ouderen uit de regio onder begeleiding van vrijwilligers bij de deelnemende restaurants een hapje en drankje nuttigen. Eén van de enthousiaste vrijwilligers legt uit: “De wereld van deze ouderen wordt steeds kleiner, en op deze manier proberen we die weer een beetje te vergroten”. Dat wordt genieten!

Volgende activiteit

De volgende EET met je hart activiteit tijdens een groots evenement staat ook alweer op het programma. Tijdens de Tilburgse kermis wordt er op donderdag in de Amstel bierhal op het Willemsplein een middag georganiseerd welke in het kader zal staan van “de kermis van toen en nu”.