Entertainmentprogramma Tilburg Hap Stap Festival 2011

Het nieuwe programma volgt snel, hieronder staat het programma van 2011

Vrijdag 10 juni van 17.00 uur – 24.00 uur
Wij starten het festival met DJ Hi-Tone om 17.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Als eerste artiest zal Gabriëlla Massa het spits afbijten. De fervente X-Factor kijker zal haar vast en zeker herkennen uit de editie 2011 waar Gordon en Angela haar verpletterend vonden. Daarna zal Robbie W(illiams) optreden. De performance van deze Robbie W. from the UK is ronduit geweldig. Ter afsluiting van de avond zal de band Mr.Pink om 22.00 uur hun opwachting maken. Blazers, beats, gitaargeweld en fantastische zang zorgen gegarandeerd voor het “oh yeah!” gevoel. Geniet en laat je meevoeren langs alle grote dance nummers van Faithless, 2unlimited, Daft Punk, Dee Lite, Basement Jaxx, Armin van Buuren, Tiesto en vele anderen!

  
Zaterdag 11 juni van 16.00 uur- 24.00 uur
Om 16.00 uur starten we rustig  en om 16.30 uur zal een van een van de bekendste Tilburgse zangers Marc van Alphen het spits afbijten om u alvast op te warmen voor een swingende en opwindende avond vol entertainment. Om 18.00 uur maakt hij plaats voor de modellenwedstrijd van Typisch Tilburg Kalender. Veertig Typisch Tilburg modellen zullen zich presenteren aan een vakjury. Deze modellen zijn overgebleven na een selectie welke de afgelopen maanden is gehouden. De modellen presenteren zich in twee sessies aan de vakjury en het publiek. Uiteindelijk blijven de 13 beste modellen over die op de Typisch Tilburg Kalender 2012 mogen poseren. Om 20.30 uur zal de band “Night Train”gaan optreden. Deze band hebben wij op massaal verzoek opnieuw geboekt omdat deze band het vorige jaar presteerde om iedereen aan het dansen te krijgen, een unicum.

Zondag 12 juni van 14.00 uur-24.00 uur
Grandioze straattheatermiddag met diverse straattheateracts en ander rondlopend entertainment wat geënt is op het thema “circus”.’s Moeders bruukske is weer van de partij met een kolderieke nieuwe act. Jongleurs, fietsende acrobaten, een goochelaar, en vele andere circusartiesten zullen de revue passeren. En er loopt nog een vreemde “dame” rond die iedereen zal laten gieren van plezier. Tussen 18.30 uur en 20.30 uur zal de Tilburgse zangeres Nadeche voor u optreden. Aansluitend zal vanaf 21.00 uur de allerbeste band gaan optreden voor u. De Boston Tea Party is dé superspontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 13-tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest! Zeker, omdat wij er voor deze avond een “Big Band” van gemaakt hebben. Dit mag u niet missen!

Maandag 13 juni  van 14.00-22.00 uur 
De kindermiddag zal weer worden georganiseerd door de kinderwerkgroep van de Pabo. Dit jaar zullen zij de kinderen vermaken met spellen die betrekking hebben op een reis die de kinderen maken naar diverse landen. Er zijn voor de kinderen enkele fietsen te winnen!! De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 18.00 uur. Ook draait DJ Johan van Erven de hele middag weer gezellige muziek. Tussen 18.30 uur en 21.30 uur treedt de band U-turn op. Gewapend met een repertoire variërend van pop tot rock en van dance tot disco, waarbij ook nederpop en evergreens niet worden geschuwd, is U-Turn met recht de breedste all-round coverband van Nederland te noemen.

De presentatie van het hele festival is in handen van Rens Merkelbach.