Finale Modellenstrijd op Hap Stap 2010

Finale Modellenstrijd op Hap&Stap 2010

Op zaterdagavond 15 mei is de spetterende finale van de Typisch Tilburg Modellenverkiezing 2010. Wie wordt Tilburgs Next Top Model? Welke dertien modellen prijken in 2010 op de Typisch Tilburg Kalender? De vakjury beslist tijdens de finale op het Hap & Stap Festival 2010.

De beste veertig modellen van de online stemronde zijn door naar de vakjuryronde op zaterdag 15 mei, tijdens het Tilburg Hap Stap Festival in de Interpolistuin. Tijdens deze vakjuryronde wordt bepaald welke modellen echt typisch Tilburgs zijn. De strenge jury, bestaande uit het creatieve team dat ieder jaar verantwoordelijk is voor de realisatie van de TypischTilburg Kalender, kiest uiteindelijk voor dertien winnaars. Ieder jaar wordt de jury voorgezeten door een bekende Tilburger. Dit jaar komt de zware taak op de schouders van Rob Reijnen, ondernemer en fanatiek hobby fotograaf.

Online verkiezing
De online verkiezing van de TT Modellenwedstrijd bleek ook dit jaar weer een groot succes. Na de Castingmiddag in de Emma Passage op zondag 28 februari, waar de deelnemers zich professioneel op de foto konden laten zetten, schreven 172 modellen zich in op www.typischtilburg.nl. Er werden tijdens de stemmingsronde van 26 april tot en met 1 mei in totaal 111.153 stemmen uitgebracht op de deelnemende modellen. Een gigantisch aantal dus!

Dit najaar worden de dertien winnaars en winnaressen op de mooiste plekjes in de stad gefotografeerd. December 2010 wordt de TypischTilburg Kalender 2011 in gelimiteerde oplage uitgebracht. Het Tilburgse bedrijfsleven zorgt voor de gratis verspreiding.

Voor meer informatie: www.typischtilburg.nl