Hap Stap Festival verwelkomt hoofdsponsor redcoon.nl

Festival Hap Stap heeft met redcoon een nieuwe aansprekende hoofdsponsor binnengehaald.  Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin. Het vierdaagse festival is dit jaar in het Hemelvaartweekend van donderdag 17 mei tot en met zondag 20 mei.

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival is een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten Tilburg bekendheid geniet. Het festival biedt vier dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud.
Peter Zandboer (voorzitter festival): “Wij zijn erg blij met redcoon als hoofdsponsor. Zij zijn een Tilburgs bedrijf, staan midden in de samenleving en passen goed bij dit festival. Wij zijn nu druk bezig met het binnenhalen van andere sponsoren om ook dit jaar het festival betaalbaar en laagdrempelig te houden.”

Webshop
De nieuwe hoofdsponsor van het Tilburg Hap Stap Festival is een onderdeel van redcoon.com. Zij zijn een van de grootste webshops in Europa op het gebied van consumenten elektronica. Denk hierbij aan TV’s, computers en camera’s en huishoudelijke apparatuur.
 

 
Deelnemende restaurants
Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival. Dit jaar proeft u gerechten van Bar Brasserie Puur Mercure, Café de Heeren van Tilburg, Aan Tafel, Eetcafé, café en cafetaria Klein Tilburg, Gasterij de Commanderie, Gember en Sereh satéspecialiteiten, Het Huys van Voskens, Hotel Brasserij Grand Central, Kok Verhoeven, La Cabaña, Square, Roefus Eetcafé, Sur Plus, Tapasbar Mañana, The Grass Company, TIPPI WAN voor sushi en meer en het Wapen van Tilburg.

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin.

Tilburg Hap Stap Festival  “Waar je thuis bent als je uit gaat”.

De openingstijden van het festival zijn op donderdag van 14.00 uur tot 00.00 uur, vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.