Introductie Brabant Pils op het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival

Brabant Pils heeft zijn primeur op het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival. Bezoekers van dit festival zijn de eersten die Brabant Pils kunnen ervaren. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 mei is het vanouds happen en stappen in de Interpolistuin. Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival.

Ontwikkelaars Special Beer Service BV en brasserie de Silly: “Een mooi product, een goede prijs kwaliteit verhouding en onderscheidend; Brabant Pils moest een premium worden van minimaal 5% met de kracht van de Brabantse leeuw, de zuiverheid van het Brabantse landschap en passie voor het Bourgondische leven, gewoon Die van Ons! Brabant pils is dan ook zeer trots om dit prachtige Premium pilsener op de Nederlandse markt te mogen introduceren met het Tilburg Hap Stap Festival als aftrap. In navolging van de introductie op Hap Stap komt het deze zomer ook uit op fles”.

iPad winnen?
Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival is sinds enige tijd ook actief op social media. Plaats een gekke, originele, leuke foto van je bezoek aan het Tilburg Hap Stap Festival op de Hap Stap Facebook pagina (www.facebook.com/hapstapfestival) en maak kans op een iPad (aangeboden door redcoon.nl). Uit de inzendingen wordt na het festival een prijswinnaar gekozen. Deze wordt bekend gemaakt via www.hapstap.nl en via de social media kanalen van het festival.

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”

De openingstijden van het festival zijn op donderdag van 14.00 uur tot 00.00 uur, vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.