Lustrumeditie ‘Grootste VrijMiBo van Tilburg’ in Interpolistuin tijdens pinksterweekend

Een heerlijk wijntje of witbiertje, zonnetje op je bol, de lekkerste gerechten en op een hele fijne locatie in de binnenstad van Tilburg. Op vrijdag 2 juni strijkt de vijfde editie van de ‘Grootste VrijMiBo van Tilburg’ neer in de Interpolistuin tijdens het Tilburg Hap Stap Festival

Geen zin om verder te lezen omdat je al een keer zo’n VrijMiBo tijdens Hap Stap hebt meegemaakt en je weet dat je daarbij moet zijn? Klik dan meteen verder naar het Facebook evenement en zet jezelf op aanwezig.

Grootste vrijdagmiddagborrel

In 2012 werd de grootste vrijdagmiddagborrel voor het eerst georganiseerd tijdens Hap Stap. Voorgaande jaren was de borrel een doorslaand succes en wisten duizenden Tilburgers de Interpolistuin te vinden voor een goed begin van het weekend. Dit jaar gaan de poorten op vrijdagmiddag om 17:00 uur open om alle levensgenieters te ontvangen. De entree is helemaal gratis!

Dj’s Wim en Giso zorgen voor fijne plaatjes tijdens de borrel. Om 20:15 uur wordt Hap Stap officieel geopend met een optreden van de Motown Marbles.

Ben je eerder al eens op de ‘Grootste VrijMiBo van Tilburg’ geweest? Dan weet je hoe gezellig deze borrel is. Nog nooit geweest? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressie.

Tilburg Hap Stap Festival

Van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni is de Interpolistuin een walhalla voor iedereen die houdt van lekker eten, drinken, gezelligheid en muzikale optredens. Verschillende horecagelegenheden uit de regio presenteren heerlijke gerechten. Het festival wordt omlijst met meerdere muzikale optredens. Hap Stap is op alle dagen gratis te bezoeken.