Ontknoping TypischTilburg Modellenwedstrijd 2011

Foto's van de castingmiddag

Finale Modellenstrijd op Hap&Stap in nieuw jasje

Aanstaande zaterdagavond 11 juni is de spetterende finale van de TypischTilburg Modellenverkiezing 2011. Wie wordt Tilburgs Next Top Model? De vakjury beslist dit tijdens de zinderende finale van de zevende verkiezing, die dit jaar in een nieuw, spannend jasje is gegoten.

De beste veertig modellen van de online verkiezing zijn door naar de vakjuryronde op zaterdag 11 juni a.s. tijdens het Tilburg Hap Stap Festival in de Interpolistuin. De strenge en professionele vakjury bepaalt welke modellen er in 2012 op de TypischTilburg Kalender zullen prijken. De opzet van de verkiezing is veranderd. Sanne Koks van het evenemententeam: “Anders dan voorgaande jaren worden er dit jaar niet dertien, maar slechts zeven winnaars gekozen. Ook valt de helft van de veertig deelnemers al na de eerste ronde af. De modellen moeten dus hun uiterste best doen om dat gewilde plekje op de kalender te bemachtigen. Dat maakt de finale nog spannender!”

Team
Ook de opzet van de kalender is flink op de schop gegaan. Fotograaf Frans Lahaye is dit jaar toegetreden tot het creatieve team van de TypischTilburg Kalender, waarin Danielle Trilsbeek en Gwen Moritz al zaten. Zij brengen eind dit jaar een nieuwe, innovatieve kalender uit. De opbrengst van de kalender komt dit jaar ten goede aan het Stichting dr. Bernard Verbeeten Fonds. Eind dit jaar wordt de TypischTilburg Kalender 2012 in gelimiteerde oplage uitgebracht. Een team van vrijwilligers gaat de kalenders ten bate van het goede doel huis-aan-huis aanbieden.

Online verkiezing
De online verkiezing van de TypischTilburg Modellenwedstrijd bleek ook dit jaar weer een groot succes. Na de Castingmiddag in de Emma Passage op zondag 27 maart, waar de deelnemers zich professioneel op de foto konden laten zetten, schreven meer dan 80 modellen zich in op www.typischtilburg.nl.  Er werden tijdens de stemmingsronde in totaal 23.810 stemmen uitgebracht op de deelnemende modellen. Een gigantisch aantal dus!

De TypischTilburg Modellenverkiezing vindt plaats op zaterdag 11 juni, vanaf 18:00 uur in de Interpolistuin en is gratis voor iedereen.

Voor meer informatie: www.typischtilburg.nl