Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee voor Puur Mercure

Afgelopen donderdag 17 mei werd tijdens het 17de Tilburg Hap Stap Festival bekend gemaakt dat Puur Mercure winnaar is geworden van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee. Volgens de jury was de presentatie op het festival uitermate goed. De tent was met zorg en verrassend ingericht, de prijs/kwaliteitverhouding dik in orde en het personeel vakkundig en vriendelijk. Als tweede kwam nieuwkomer op het festival Aan Tafel! uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan The Grass Company.

 

Het 17de Tilburg Hap Stap Festival heeft dit jaar een prachtige start mogen maken op woensdagavond met de Rabo Lentesmaak 2012 . Deze avond werd maar liefst door ruim 4000 leden bezocht. De leden konden in Hap Stapsfeer genieten van lekkere hapjes, drankjes en muziek. De deelnemers van Tilburg Hap Stap Festival zorgden ook deze avond voor heerlijke gerechten. De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van niemand minder dan Guus Meeuwis.

De donderdag werd verder ingevuld met een hoop straattheater. Kinderen en volwassenen lieten zich vermaken door verschillende straattheateracts die her en der in de Interpolistuin plaatsvonden. Afsluiter van de avond was Flat-Out die met een swingend optreden de bezoekers goed in beweging kreeg!

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival duurt nog tot en met zondag 22.00 uur
De openingstijden van het festival zijn op donderdag van 14.00 uur tot 24.00 uur, vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 16.00 uur tot 01.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur.