Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee weer Puur Mercure

Afgelopen zaterdag 18 mei werd tijdens het 18de  Tilburg Hap Stap Festival bekend gemaakt dat Puur Mercure, voor de tweede keer op rij, winnaar is geworden van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee. Volgens de jury was de presentatie op het festival uitermate goed. De tent was met zorg en verrassend ingericht, de prijs/kwaliteitverhouding dik in orde en het personeel vakkundig en vriendelijk. Als tweede kwam Square uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan Restaurant Riddershoeve, nieuwkomer op het festival.

Het 18de Tilburg Hap Stap Festival heeft dit jaar een regenachtige gestart gemaakt op vrijdagavond met de Grootste VrijdagmiddagBorrel van Tilburg. Het thema van de avond was 80’s en 90’s en werd afgesloten door de populaire nineties groep Twenty 4 Seven. 

Zaterdagmiddag traden Tilburgse artiesten op en werden veertig Typisch Tilburg modellen gepresenteerd. De acht leden van Nighttrain sloten deze dag af.

De zondag wordt ingevuld met een hoop straattheater. Kinderen en volwassenen worden vermaakt door verschillende straattheateracts die her en der in de Interpolistuin plaatsvinden. Afsluiter van de avond is feest-en coverband Session die zorgt voor bekende feestelijke hits, classics, dance, rock en Nederlandstalige songs.

Maandag is het kindermiddag met spelletjes en optredens van een aantal dansgroepen en sluit The LSB Experience het festival af met stevige en swingende nummers.

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival duurt nog tot en met maandag 22.00 uur