Rabo LenteSmaak 2011 met VanVelzen

Rabobank Tilburg en omstreken organiseert op donderdagavond 9 juni aanstaande Rabo LenteSmaak 2011. Dit evenement, exclusief voor de leden van Rabobank Tilburg en omstreken, vindt plaats in de Interpolistuin voorafgaand aan het Tilburg Hap Stap Festival. Op het muzikale programma staan gevarieerde optredens, van lokaal talent tot een topartiest van Nederlandse bodem: niemand minder dan VanVelzen sluit Rabo LenteSmaak 2011 spetterend af.

Leden van Rabobank Tilburg en omstreken hebben eind april een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De Rabobank is een coöperatie. Klanten kunnen gratis lid worden. Leden hebben invloed en zeggenschap op het beleid van de bank. Daarnaast profiteren leden regelmatig van voordelen, zoals Rabo LenteSmaak 2011. Hiermee laat de Rabobank zien dat zij de loyaliteit en betrokkenheid van haar leden bijzonder op prijs stelt.

De Interpolistuin is 9 juni al helemaal gereed voor het Tilburg Hap Stap Festival. Bezoekers kunnen in een ongedwongen lentesfeer genieten van lekkere hapjes, drankjes en muziek. De culinaire deelnemers van Tilburg Hap Stap Festival zorgen ook deze avond weer voor heerlijke gerechten. Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen is met de roze Bus Stop Bakery ook aanwezig. Samen met studenten van de Fontys Academy for Creative Industries maakt hij overheerlijke cupcakes. Een deel van de opbrengst, die verdubbeld wordt door Rabobank Tilburg en omstreken, gaat naar het goede doel.

Meer informatie over het programma van Rabo LenteSmaak 2011 en over het lidmaatschap staat op www.tilburg.rabobank.nl. Hier kan men zich ook aanmelden.