Rabo LenteSmaak 2011 tijdens HapStap druk bezocht

Donderdagavond 9 juni vond Rabo LenteSmaak 2011 plaats in de Interpolistuin. Ruim 5.500 leden van Rabobank Tilburg en omstreken genoten van een drankje en de heerlijke gerechten van de deelnemende restaurants. Op het podium waren optredens te zien van het Fontys Jazz Choir, Musical Factory van Factorium, Flat Out en Jurgen Jongers. VanVelzen sloot de avond af met een spetterend optreden.

Het was voor het eerst dat het Tilburg Hap Stap Festival een extra avond had, voorafgaand aan het traditionele festival dat van vrijdag 10 tot en met maandag 13 juni plaatsvindt. De extra avond was exclusief voor leden van Rabobank Tilburg en omstreken.

Goede Doelen
Meesterkok en Meester Patissier Rudolph van Veen was met de roze Bus Stop Bakery ook aanwezig. Samen met studenten van de Fontys Academy for Creative Industries maakte hij overheerlijke cupcakes. Een deel van de opbrengst, dat verdubbeld wordt door Rabobank Tilburg en omstreken, gaat naar drie goede doelen: Villa Pardoes, Pink Ribbon en de Bart de Graaff Foundation. De bezoekers van Rabo LenteSmaak 2011 konden zelf ook aan deze doelen doneren in de vorm van Hap Stap-munten of contant geld. Dit heeft een extra donatie van € 1.620,80 opgebracht. Ook deze opbrengst verdubbelt de Rabobank. Deze bedragen komen nog eens bij de donatie van € 5.000,- die de bank al had gedaan aan de drie goede doelen. Dit als geste aan de organisatie van Tilburg Hap Stap Festival, die deze goede doelen heeft omarmd. In totaal kunnen de drie goede doelen rekenen op een donatie van € 8.690,-.

De foto’s van Rabo LenteSmaak 2011 zijn te bekijken op www.tilburg.rabobank.nl en hier op Tilburg.com