Succesvolle editie Tilburg Hap Stap Festival 2014

Het Tilburg Hap Stap Festival kijkt met grote tevredenheid terug op het 19e festival. De heerlijke gerechten, de prachtige locatie, het muzikale entertainment, het leuke straattheater en het warme weer. 

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival werd bekend gemaakt dat STUDIO winnaar is geworden van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee. Deze wisseltrofee wordt jaarlijks toegekend aan de deelnemer die de kwaliteit van gerecht, personeel en inrichting het beste weet te combineren. Als tweede kwam de Commanderie uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan Puur Mercure.

Het Festival startte vrijdag met de Grootste Vrijdagmiddagborrel, die dit jaar een groot succes bleek. In de avond zorgde de 80’s / 90’s party en Edsilia Rombley voor drukte op het terrein. De zaterdag begon met de band van Frank Torres Y Banda en de coverband SESSION sloot deze mooie dag af. De zondag werd ingevuld met straattheater. Kinderen en volwassenen lieten zich vermaken door verschillende straattheateracts die her en der in de Interpolistuin plaatsvonden. Afsluiter van deze zomerse dag was de band Shaky Ground. De traditionele kindermiddag op de maandag werd als vanouds druk bezocht door veel ouders met hun kinderen. Op het festivalterrein heerste een gezellige drukte. De dag werd afgesloten met Lipstick Junky.

De organisatie kijkt terug op een fantastisch festival en ze kijkt al weer uit naar volgend jaar: de 20ste editie van het Tilburg Hap Stap Festival.

Bekijk hier de foto’s van het Tilburg Hap Stap Festival 2014

 

Zie hieronder een sfeerverslag van Omroep Tilburg: