Tilburg Hap Stap Festival 2012 zit er weer op

Het Tilburg Hap Stap Festival kijkt met grote tevredenheid terug op het 17de festival. Het bezoekersaantal was groter dan vorig jaar wat zeker te wijten valt aan het prachtige weer, de goede locatie en de heerlijke gerechten. De organisatie beschrijft het festival als één groot hoogtepunt.

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival werd bekend gemaakt dat Puur Mercure winnaar is geworden van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee. Deze wisseltrofee wordt jaarlijks toegekend aan de deelnemer die de kwaliteit van gerecht, personeel en inrichting het beste weet te combineren. Als tweede kwam nieuwkomer Aan Tafel! uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan The Grass Company.

De donderdag werd verder ingevuld met straattheater. Kinderen en volwassenen lieten zich vermaken door verschillende straattheateracts die her en der in de Interpolistuin plaatsvonden. Afsluiter van de avond was Flat-Out die met een swingend optreden de bezoekers goed in beweging kreeg! De 80/90’s party op vrijdag trok veel bezoekers en de Diva’s of Dance was het absolute hoogtepunt van de avond. De zaterdag begon goed met de Typisch Tilburg modellenwedstrijd. De zaterdagavond was gezellig druk met een super optreden van de HotTown Showband. De traditionele kindermiddag op de zondag werd als vanouds druk bezocht door veel ouders met hun kinderen. Op het festivalterrein heerste een gezellige drukte. De dag werd afgesloten met de coverband Funkoplast. Een hevige regenbui aan het begin van de avond zorgde er helaas voor dat het festival eerder eindigde dan verwacht.

Ondanks dit abrupte einde kijkt de organisatie terug op een fantastisch festival en kijkt ze al weer uit naar de volgende editie.

Reserveer alvast 17 tot en met 20 mei in uw agenda!

Videoverslag Tilburg Hap Stap Festival 2012 (PVE News)

Fotoboeken Tilburg Hap Stap Festival