Tilburg Hap Stap Festival heeft acht nieuwe deelnemers

Het Tilburg Hap Stap Festival presenteert dit jaar acht nieuwe deelnemers: Cookaholics, Bojangles (Goirle), StadsBrasserie Villa de Vier jaargetijden, Soul Café, Peter’s kookstudio Duvelhok culinair, Japans restaurant Enjoii, Visspecialiteiten en traiteurzaak Van Oursouw en Zoon en restaurant Te koop in Tilburg,-.

Dit jaar is Interpolis hoofdsponsor van het Tilburg Hap Stap Festival. Het Festival vindt dit jaar voor de 20e keer plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin. Het vierdaagse festival is dit jaar in het Pinksterweekend van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei.

Het Tilburg Hap Stap Festival is een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten Tilburg bekendheid geniet. Dit jaar zet het festival alweer de 20ste editie neer. Het festival biedt vier dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud. Ook dit jaar is het weer gelukt om het festival laagdrempelig te houden door de vele sponsoren en inzet van de vele vrijwilligers.

Deelnemende restaurants

Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival. De deelnemende restaurants dit jaar zijn La Guitarra, MEAT (een cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur), Polly Maggoo, Restaurant Riddershoeve, Klein Tilburg, Gasterij de Commanderie, Gember en Sereh, De Postelse Hoeve, Cookaholics, Bojangles (Goirle), Villa de Vier jaargetijden, Soul Café, Peter’s kookstudio Duvelhok culinair, Enjoii, Visspecialiteiten en traiteurzaak Van Oursouw en Zoon en restaurant Te koop in Tilburg,-. Benieuwd naar wat deze restaurants serveren tijdens het festival? Bekijk dan de gerechten van alle smaakmakers.

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”