Tilburg Hap Stap Festival presenteert Tilburgs grootste vrijdagmiddagborrel

Vrijdag 6 juni vindt voor de tweede keer Tilburgs Grootste Vrijdagmiddag Borrel plaats. De borrel wordt vanaf vijf uur in de Tilburgse Interpolistuin gehouden. Deze grootse borrel wordt mogelijk gemaakt door Tilburg.com en ASEGA Media / Magazine De T.

Iedereen wordt uitgenodigd mee te borrelen om het Tilburg Hap Stap Festival goed in te luiden. Ivan Mols (Tilburg.com): “Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom op deze ‘Vrijmibo’ en barst het feest los met de beats van dj Maurice Delgado.” Om 20.00 uur eindigt de borrel waarna de officiële opening van het festival plaatsvindt en het avondprogramma losbarst”.

“De borrel is bedoeld om na een week hard werken de laptoptas in de hoek te gooien en eens lekker te ontspannen”, aldus Bob Oostelbos (ASEGA Media). Iedereen wordt dan ook opgeroepen om zijn of haar collega’s uit te nodigen hiervoor.

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Dit jaar wordt voor de 19de keer het Hap Stap Festival georganiseerd. Het Tilburg Hap Stap Festival duurt 4 dagen en biedt de kans aan horecaondernemers in de binnenstad om hun gerechten te presenteren. Het festival is van 6 t/m 9 juni.

Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”