Tilburg Hap Stap Festival presenteert vijf nieuwe deelnemers

Het Tilburg Hap Stap Festival presenteert dit jaar vijf nieuwe deelnemers: Het Eiland (uit Goirle), Polly Maggoo, De Postelse Hoeve, Restaurant Riddershoeve (uit Berkel-Enschot) en Happy Italy. Dit jaar is redcoon.nl voor het tweede jaar hoofdsponsor van het Tilburg Hap Stap Festival. Het Festival vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin. Het vierdaagse festival is dit jaar in het Pinksterweekend van vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei.

Het Tilburg Hap Stap Festival is een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten Tilburg bekendheid geniet. Het festival biedt vier dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud.
Peter Zandboer (voorzitter festival): “Wij zijn erg blij met de nieuwe deelnemers en natuurlijk de oude bekenden. Ook dit jaar is het weer gelukt om het festival laagdrempelig te houden door de vele sponsoren. Dat redcoon.nl zich voor het tweede jaar hoofdsponsor mag noemen juichen wij van harte toe. We gaan er met zijn allen een gezellig feest van maken!”

Deelnemende restaurants
Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival. Dit jaar proeft u gerechten van Café de Heeren van Tilburg, Aan Tafel, Klein Tilburg, Gasterij de Commanderie, Gember en Sereh satéspecialiteiten, Het Huys van Voskens, Hotel Brasserij Grand Central, La Cabaña, Puur Mercure, Square, Het Eiland, Polly Maggoo, De Postelse Hoeve, Restaurant Riddershoeve, Happy Italy, IJstijd Tilburg, Tapasbar Mañana en het Wapen van Tilburg.

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin.
Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”

De openingstijden van het festival zijn op vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 uur tot 01.00 uur, zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur en maandag van 14.00 uur tot 22.00 uur. 

Foto's van het Hap Stap Festival

Bekijk hieronder de foto's die gemaakt zijn tijdens de vorige edities van het Tilburg Hap Stap Festival. De foto's zijn gemaakt door de Tilburg.com fotografen.