Tilburg Hap Stap Festival presenteert zeven nieuwe deelnemers

Het Tilburg Hap Stap Festival presenteert dit jaar zeven nieuwe deelnemers: La Guitarra, PIMS broodjes & delicatessen, Roefus, ’t Maoske (De Moer), The Talk, Studio en MEAT (een cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur). Dit jaar is redcoon.nl voor het derde jaar hoofdsponsor van het Tilburg Hap Stap Festival. Het Festival vindt dit jaar voor de negentiende keer plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin. Het vierdaagse festival is dit jaar in het Pinksterweekend van vrijdag 6 juni tot en met maandag 9 juni.

Het Tilburg Hap Stap Festival is een meerdaags festival dat zowel binnen als buiten Tilburg bekendheid geniet. Het festival biedt vier dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud. Peter Zandboer (voorzitter festival): “Ook dit jaar is het weer gelukt om het festival laagdrempelig te houden door de vele sponsoren. Dat redcoon.nl zich voor het derde jaar hoofdsponsor mag noemen juichen wij van harte toe.

Deelnemende restaurants
Verschillende restaurants uit Tilburg en omgeving presenteren zich met hun gerechten tijdens het festival. De deelnemende restaurants dit jaar zijn La Guitarra, PIMS broodjes & delicatessen, Roefus, ’t Maoske (De Moer), The Talk, Studio en MEAT (een cross-over van Broodje Jantje en Auberge du Bonheur). Polly Maggoo, Restaurant Riddershoeve, Klein Tilburg, Het Eiland (Goirle), Gasterij de Commanderie, Gember en Sereh satéspecialiteiten, Het Huys van Voskens, Puur Mercure en De Postelse Hoeve. De zeventiende tent wordt gevuld door de stedenband Tilburg – Matagalpa. Nicaraguaanse koffie, heerlijke dansmuziek en volop informatie over wat er de afgelopen 30 jaar is bereikt in dit land.

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”

Plattegrond

Plattegrond Tilburg Hap Stap Festivalterrein