Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel in de Interpolistuin

Hoe kun je een lang Pinksterweekend nu beter inluiden dan met een goede borrel en Tilburgs beste gerechten? Samen met Magazine de T organiseert Tilburg.com vrijdag 22 mei alweer de derde editie van Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel. Een perfecte opening van het Hap Stap weekend, dachten wij zo.

Vrijdagmiddagborrel

Iedereen wordt uitgenodigd mee te borrelen om het Tilburg Hap Stap Festival goed in te luiden. Ivan Mols (Tilburg.com): “Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom op deze ‘Vrijmibo’ en barst het feest los met de beats van DJ Thijn Huijbregts.” Om 20.00 uur eindigt de vrijdagmiddagborrel waarna de officiële opening van het festival plaatsvindt en het avondprogramma losbarst.

“De borrel is bedoeld om na een week hard werken de laptoptas in de hoek te gooien en eens lekker te ontspannen”, aldus Bob Oostelbos (Magazine De T). Iedereen wordt dan ook opgeroepen om zijn of haar collega’s uit te nodigen hiervoor. Afgelopen jaar was de Tilburgs Grootste Vrijdagmiddagborrel een groot succes en was ‘tout’ Tilburg present.

vrijmibofoto

Tilburg Hap Stap Festival

Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Dit jaar wordt voor de 20e keer het Hap Stap Festival georganiseerd. Het Tilburg Hap Stap Festival duurt 4 dagen en biedt de kans aan horecaondernemers in de binnenstad om hun gerechten te presenteren. Het festival is van 22 t/m 25 mei.

Wat: Grootste Vrijdagmiddag Borrel
Waar: Interpolistuin
Entree: niets, noppes, helemaal gratis
Tijd: 17.00 uur