Verkiezing modellen Typisch Tilburg groot succes

Foto's
Castingmiddag
Modellenwedstrijd

Afgelopen zaterdagavond 11 juni vond de spetterende finale van de TypischTilburg Modellenverkiezing 2011 plaats. De vakjury besliste dit tijdens de zinderende finale van de zevende verkiezing, die dit jaar in een nieuw, spannend jasje was gegoten.

De beste veertig modellen van de online verkiezing waren door naar de vakjuryronde op afgelopen zaterdag tijdens het Tilburg Hap Stap Festival in de Interpolistuin. De strenge en professionele vakjury bepaalde welke modellen er in 2012 op de TypischTilburg Kalender zullen prijken. Maar niet alleen de vakjury keek mee, ook het publiek was in grote getale gekomen.

De opzet van de verkiezing was dit jaar veranderd. Sanne Koks van het evenemententeam: “Anders dan voorgaande jaren werden er dit jaar niet dertien, maar slechts zes winnaars gekozen. Ook viel de helft van de veertig deelnemers al na de eerste ronde af. De modellen moesten dus hun uiterste best doen om dat gewilde plekje op de kalender te bemachtigen!

Zowel onder deelnemers als bezoekers heerste er grote spanning wie er uiteindelijk door zouden gaan. De winnaars zijn uiteindelijk geworden: Helen Staps, Lia Visser, Guillaume Brooks, Vanessa Brunswijk, Sagit Amitai en Ida Velden. Eind dit jaar zullen ze vereeuwigd worden op de nieuwe Typisch Tilburg Kalender, welke in gelimiteerde oplage uitgebracht gaat worden uitgebracht. De opbrengst van de kalender komt dit jaar ten goede aan het Stichting dr. Bernard Verbeeten Fonds. 

Het mag gezegd worden; Tilburg’s got talent!

Voor meer informatie: www.typischtilburg.nl