Win-actie Facebook Hap Stap

Vetgave ‘Pioneer DJ-Mixset’ winnen? Tag jezelf en je vrienden in de foto’s op onze Hap Stap Facebook pagina en maak kans hierop! 

Dit jaar staat er op het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival een fotozuil van Meneer Kiek, waarmee je zelf of met je vrienden een foto kunt maken. Deze worden de dag erop op onze Facebook pagina gepubliceerd.  Tag jezelf en je vrienden op deze foto’s en maak kans op deze Pioneer DJ-Mixset.

De winnaar wordt maandagavond om 20.00uur op het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival bekend gemaakt. Je hoeft niet op het festival op maandagavond aanwezig te zijn om te winnen. De prijs is ter beschikking gesteld door onze hoofdsponsor redcoon.nl.

 

Win deze Pioneer DJ Mixset

Het redcoon.nl Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Dit jaar wordt voor de 19de keer het Hap Stap Festival georganiseerd. Het Tilburg Hap Stap Festival duurt 4 dagen en biedt de kans aan horecaondernemers in de binnenstad om hun gerechten te presenteren. Het festival is van 6 t/m 9 juni.

Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”