Zelf de Hap Stap gerechten maken

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival presenteren lokale restaurants zich met hun gerechten aan de inwoners van Tilburg. De Bibliotheek Tilburg Centrum sluit daar graag bij aan door de bezoekers van Hap Stap na afloop van het festival te trakteren op mooie recepten van de deelnemende restaurants.

Iedereen is uitgenodigd om kennis te komen maken met een aantrekkelijke collectie kookboeken van de Bibliotheek. Geïnspireerd door Hap Stap kun je zelf thuis aan de slag gaan met de recepten van de chef-koks. Ga voor een sneak preview van deze recepten alvast naar de presentatie van de Bibliotheek op het festivalterrein.

Kookinspiratie

Hap Stap biedt inspiratie over waar, maar zeker ook wat je kunt eten. De Bibliotheek Tilburg Centrum heeft een uitgebreide collectie kookboeken waarbij alle facetten van eten aan bod komen.

De Bibliotheek heeft een top tien samengesteld van kookboeken die bij de Bibliotheek Tilburg Centrum verkrijgbaar zijn:

1      Powerfood van Rens Kroes

2      Het voedselzandloper kookboek van Pauline Weuring en Kris Verburgh

3      Het groene Smoothieboek van Jennifer en Sven

4      De mooie voedselmachine van Giulia Enders

5      Jamie’s comfort food van Jamie Oliver

6      Plenty (en Plenty more) van Yotam Ottolenghi

7      De basics van Donna Hay

8      Gezond bakken van Amber Albarda

9      Mijn Franse keuken van Rachel Khoo

10    Simply Italian van de Chiappa sisters

biebboeken

Hap Stap tafel

De Bibliotheek Tilburg Centrum heeft deze en nog veel meer andere mooie kookboeken voor je klaargelegd op de speciale “Hap Stap tafel” die je bij binnenkomst in de Bibliotheek direct ziet staan. Op deze Hap Stap tafel vind je niet alleen kookboeken maar word je ook getrakteerd op recepten van een aantal van de chef-koks van Hap Stap. Omdat Hap Stap en de Bibliotheek hun bezoekers graag verrassen en verwennen, mag je deze recepten mee naar huis nemen. Zo creëer je binnen een handomdraai de sfeer van Hap Stap bij jou thuis.

Wij wensen alle gasten van Hap Stap en bezoekers van de Bibliotheek Tilburg Centrum heel veel kook- en eetplezier! Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheek.