Programma Hap Stap

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival is eten en drinken natuurlijk belangrijk. Maar er is geen Hap Stap zonder een flinke dosis entertainment! Ben je benieuwd wat je welke dag kunt verwachten, check dan het volledige programma van dit jaar:

Grootste Vrijdagmiddagborrel

De grootste VRIJMIBO van Tilburg wordt dit jaar geopend door de Dames Draaien Door. Deze vrouwen verzorgen een origineel en verfrissend optreden en een unieke mix van live entertainment en elektronische ‘80s en ´90s muziek.

Voetjes van de vloer

Na de uitreiking van de award voor Tofste Tilburger, laat zaterdagavond coverband Broadway iedereen de voetjes van de vloer gaan met een verrassend repertoire vol guilty pleasures. Onder het genot van de vele gerechten van onze zestien Smaakmakers een ideale invulling van je zaterdagavond.

Theater-zondag

Traditiegetrouw is de zondagmiddag tijdens het Hap Stap Festival de theatermiddag. Om 14 uur zwaaien de deuren open en wordt je weer omringd
door een grote diversiteit aan verrassende acts. ’s Avonds zal live band The Recipe de ultieme mix van pop, dance, rock en meer spelen.

Afsluiter

De Sterre kindermiddag op maandag wordt afgesloten met de Doe-Maar-MeeShow van DJ Ron. Als de kleintjes op bed liggen, is het tijd om het festival af te sluiten met live band Fonkiemonkie. Deze gemotiveerde en ervaren muzikanten zullen tot 22.00 uur lekkere funk en soul spelen. Laat je voor een laatste keer dit weekend meeslepen in de groove!

Presentatie

Ook dit jaar is de presentatie in handen van Rens Merkelbach. Dit vaste gezicht van Hap Stap zal ervoor zorgen dat je niets ontgaat van wat er op het podium gebeurt.